Welkom

Over LS Beauty 21

LS Beauty 21 is een beautysalon waar je volkomen tot rust kan komen tijdens het ervaren van een heerlijke behandeling. Prachtig gelegen in het pand van Scheers Hair and Beauty in de bruisende Hoofdstraat van Hillegom.

Mijn naam is Lillian Steffens en ik ben woonachtig in Haarlem. Ik ben al geruime 10 jaar actief in de Beauty industrie  en in het bezit van diverse diploma’s en certificaten. Je kunt bij mij terecht voor diverse gezichts– en huidbehandelingen of permanente make-up.

Mijn missie

Mijn missie is het bevorderen van een gezonde en ontspannen lifestyle. Door een sfeervolle uitstraling van de salon, heb je het gevoel dat je even in een andere wereld bent. Even weg van het dagelijkse gehaaste leven en dagelijkse sleur. Mensen zien opbloeien en écht iets voor iemand kunnen betekenen, lekker in je vel zitten, dat is het mooiste wat er is!

Over Lillian

Eerst iets over mijzelf. Een kleine 11 jaar geleden ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Na dat ik ben afgestudeerd heb ik bij verschillende hoogstaande bedrijven met veel plezier gewerkt en ervaring opgedaan zoals Xpresspa te Schiphol, Westcord Hotel te Amsterdam en Beauty by Monique te Haarlem. Altijd heb ik de wens gehad om ooit een eigen schoonheidssalon te beginnen en nu is het er dan echt van gekomen. In de weken voor de opening ben ik erg druk geweest met de opzet van LS Beauty 21 en onder andere het ontwerpen van een logo en website. Hier ben ik erg trots op! Mijn bedrijf heb ik toegevoegd bij het leuke team van de kapsalon Scheers hair and beauty in de hoofdstraat 88 Hillegom. Ik blijf mijzelf ook verder door ontwikkellen, om er voor te zorgen dat ik helemaal up-to-date ben wat betreft trends en mode. Hiervoor volg ik diverse trainingen. Wil je op de hoogte blijven over ontwikkelingen, houdt Instagram, Facebook en de website in de gaten.

Tot snel

Liefs

Lillian

 

Afspraak maken

Maak nu een afspraak