IK SKIN PERFECTION 

Een gezonde huid voor iedereen! Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes. Onze huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem. We brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in onze producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft. Samen met jou brengen wij de huid in perfecte conditie en werken we naar doeltreffende en zichtbare huidverbetering. 

MICROBIOME BALANCING 

Verschillende factoren kunnen het evenwicht van je huid verstoren. Jouw huid voelt hierdoor droog, geïrriteerd, geprikkeld of gevoelig aan of onzuiverheden, acne of andere huidproblemen ontstaan. Onze focus ligt op een gezonde huidflora en een gebalanceerd microbioom met pre-en pro biotica en producten met de juiste pH-waarde. We resetten en herstellen de huid enverkrijgen én behouden hiermee zichtbare huidverbetering. 

IK SKIN KORT 45 MINUTEN €52,50

Welkomstritueel, reinigen, dieptereiniging, double+ Mask, serum, dag verzorging.

IK SKIN BASIC 60 MINUTEN €69,-

Welkomstritueel, reinigen, dieptereiniging, epileren, korte massage, double+ Mask, serum, dag verzorging.

IK SKIN COMPLETE 75 MINUTEN €85,-

Welkomstritueel, reinigen, dieptereiniging, epileren, 20 min massage, Bamboo detox Mask, serum, dag verzorging.

IK SKIN DELUXE 90 MINUTEN €103,-

Welkomstritueel, reinigen, dieptereiniging, epileren, 20 min massage + hoofd- en oor massage, Bamboo detox Mask, Handmassage, serum, dag verzorging.

Kennismaken met de IK Skin gezichtsbehandelingen?

Boek een MEET & TREAT behandeling, zodat wij kennis kunnen maken met jouw huid en jij kennis kunt maken met ons. Deze behandeling is inclusief 45 min. behandeling, reset skincare box, een 24h creme en advies. Boek een MEET & TREAT behandeling!

Ontdek de laatste IK Skin producten

Verkrijgbaar in de salon

Afspraak maken

Maak nu een afspraak