IK BRIGHT LIGHT+
PIGMENTATION CORRECT SERUM 50ML & 10ML

BRIGHT LIGHT+ is het ultieme pigmentserum. Een revolutionaire huidoplichtende formule die helpt bij het vervagen van pigmentvlekken en bijdraagt aan een gelijkmatige, egale huidteint. Lees gauw verder en maak een afspraak.

Maak een afspraak

IK BRIGHT LIGHT+ is het ultieme pigmentserum. Een revolutionaire huidoplichtende formule die helpt bij het vervagen van pigmentvlekken en bijdraagt aan een gelijkmatige huidteint. Dit Pigmentation Correct Serum is verrijkt met Alpha Arbutin en Vitamine C. Deze combinatie van hoogwaardige ingrediënten zorgt voor het vervagen van hyperpigmentatie, donkere vlekjes en dofheid en draagt bij aan een egale heldere teint. Dankzij de toevoeging van Matcha worden tevens de tekenen van de ouder wordende huid vervaagd en geremd.

Het dagelijks gebruik van BRIGHT LIGHT+ draagt bij aan een heldere, perfect gave en egale huid!

 

BRIGHT LIGHT+ is geschikt voor de gepigmenteerde en zonbeschadigde huid, bij een ongelijkmatige teint, overmatige pigmentvorming én ouderdomsvlekken. De handen laten vaak als eerste zonschade zien, gebruikt BRIGHT LIGHT+ daarom ook op de handen.

“BRIGHT LIGHT+ is een revolutionaire huid oplichtend serum die helpt bij het vervagen van pigmentvlekken en bijdraagt aan een gelijkmatige, egale huidteint.”

IK BRIGHT LIGHT+ • 50ML en 10ML Verkrijgbaar bij LS Beauty 21 in de salon

Reinig de huid eerst met een IK reiniger en vernevel vervolgens de PREBIOTIC SPRAY+ over de huid. Breng BRIGHT LIGHT+ serum twee keer per dag aan (in je ochtend- en avondroutine) en ga dan verder met het vervolg van je skincare routine.

Combineer BRIGHT LIGHT+ met verschillende serums en breng deze in laagjes over elkaar aan voor maximaal resultaat. Zorg ervoor dat elk serum volledig door de huid is opgenomen, voordat het volgende serum laagje wordt aangebracht.

BRIGHT LIGHT+ Pigmentation Correct Serum:
– Vervaagt pigmentatie en vlekjes
– Draagt bij aan een heldere teint
– Draagt bij aan een heldere, perfect gave en egale huid!

BRIGHT LIGHT+ is een revolutionaire huid oplichtend serum die helpt bij het vervagen van pigmentvlekken en bijdraagt aan een gelijkmatige, egale huidteint.

Interesse? In de salon is de IK BRIGHT LIGHT+ in 50ML en 10ML verkrijgbaar. Je kunt in het contactformulier aangeven of je de producten mee wil nemen na je behandeling. Dan zorg ik dat het voor je klaarstaat.