Een stralende huid met IK Skin Perfection Peel System! In een steeds veranderde markt zien we dat fruitzuren steeds populairder worden om doeltreffend huidresultaat te behalen. Uiteraard hebben we voor thuisgebruik GLYCOL ACID+ en SALICYL ACID+, maar in de salon gaan we nét dat stapje extra doen om een nog mooie resultaat te behalen, dan is het IK Skin Perfection Peel System geweldig.

Het IK Skin Perfection Peel System bestaat uit een uniek peelingsysteem. Door laag op laag te werken met een unieke combinatie van zuren, wordt een milde, intensieve of zeer intensieve peeling gecreëerd. De intensiviteit wordt volledig afgestemd op de conditie en wensen van de huid. Het IK Skin Perfection Peel System beschadigd de huid niet onnodig. Het Peel System is hierdoor heel toegankelijk in te zetten bij verschillende indicaties, zelfs bij de gevoelige huid.

De effecten van het IK & Organic peelsysteem in kuurverband: 

  • Fijne lijntjes vervagen 
  • Acne littekens vervagen 
  • Pigmentvlekken verminderen 
  • De huid wordt zichtbaar steviger, egaler en gladder. 

 

IK & Organic peelsysteem BASIC 45 minuten €67,50 

Intake, welkomstritueel, reinigen, organic peel acid, organic pumpkin peel, organic neutralisatie  peel, leave on double Mask+, serum, dag verzorging en thuisadvies. 

 

 

IK & Organic peelsysteem COMPLETE 60 minuten €87,50 

Intake, welkomstritueel, reinigen, organic peel acid, organic pumpkin peel, organic neutralisatie  peel, Microbiotic Cellulose Mask+, serum, dag verzorging en thuisadvies. 


IK & Organic peelsysteem kuren

4 behandelingen + 1 behandeling gratis (1x per 14 dagen) €270,-

6 behandelingen + 1 gratis (1x per 14 dagen) €405,-

8 behandelingen + 1 gratis (1x per 14 dagen) €540,-

Kennismaken met de IK Skin gezichtsbehandelingen?

Boek een MEET & TREAT behandeling, zodat wij kennis kunnen maken met jouw huid en jij kennis kunt maken met ons. Deze behandeling is inclusief 45 min. behandeling, reset skincare box, een 24h creme en advies. Boek een MEET & TREAT behandeling!

Afspraak maken

Maak nu een afspraak