Bindweefselmassage is dé oplossing tegen huidveroudering zonder fillers of botox! Samen met het merk IK SKIN PERFECTION zorg ik voor de ultieme beleving voor je huid! Met de bindweefselmassage wordt doormiddel van stevige massagegrepen de onderste laag van de huid, het onderhuids bindweefsel geprikkeld en verklevingen losgerold. Door de massagetechnieken wordt de doorbloeding gestimuleerd, de huidstructuur verbeterd, vernieuwing van cellen geactiveerd en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Daarnaast stimuleert de bindweefselmassage de fibroblasten in de huid, zodat de productie van collageen, elastine en hyaluron aanzienlijk worden verhoogd waardoor de huid er jonger, steviger en voller uit gaat zien. 

Reset your skin & Let’s repair 

Ook al lijkt de huid nog zo gezond, toch is het belangrijk om de huid terug te brengen naar haar natuurlijke huidconditie en huidflora. Met IK SKIN PERFECTION  starten we met het resetten van je huid waarbij het huid microbioom weer in balans wordt gebracht, de huidflora verbetert en het immuunsysteem van de huid zich herstelt. Met diepe reiniging en pre- en probiotica bouwen we het conditieniveau van je huid weer op.  

De effecten van een huidverbeterende massage: 

  • Verbetering van de algehele huidconditie 
  • Stimulering van de doorbloeding van de huid 
  • Toename van de productie van collageen, elastine en hyaluron in de huid 
  • Stressreductie door opheffen van de onderhuidse verklevingen 
  • Verbetering van de opname van werkstoffen 
  • Bevordering van de celdeling 
  • Versnelde afvoer van afvalstoffen 

Bindweefselmassage is dé oplossing tegen huidveroudering zonder fillers of botox! Samen met het merk IK SKIN PERFECTION zorg ik voor de ultieme beleving voor je huid!

 

IK & Bindweefsel BASIC 40 minuten €59,-

Intake, welkomstritueel, reinigen, dieptereiniging, 20 min bindweefselmassage, leave on double Mask+, serum, dag verzorging en thuisadvies. 

 

IK & Bindweefsel COMPLETE 70 minuten €99,- 

Intake, welkomstritueel, reinigen, dieptereiniging, harsen en/of epileren, 20 min bidnweefselmassage, Microbiotic Cellulose mak, serum, dag verzorging en thuisadvies. 

 

IK & Bindweefsel DELUXE 90 minuten €149,- 

Intake, welkomstritueel, reinigen, PUMPIN PEEL, harsen en/of epileren, 20 min bindweefselmassage, Organic Modelage Mask+ , serum, dag verzorging en thuisadvies. 

 

IK & Bindweefsel KUUR  25 minuten €39,- 

Reinigen, 20 min bindweefelmassage, serum, dag verzorging . 


IK &  Bindweefsel massage kuren

Een bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Een kuurbehandeling wordt van te voren overlegd en op het huidtype vastgesteld hoeveel weken er nodig is. 

 

4 weken (2x per week) €312,- (9e behandeling is gratis) 

5 weken (2x per week) €390,- (11e behandeling is gratis) 

6 weken (2x per week) €468,- (13e behandeling is gratis) 

 

Om het resultaat te behouden adviseren wij een onderhoudsbehandeling 1 keer in de 4 tot 6 weken.  

Kennismaken met de IK Skin gezichtsbehandelingen?

Boek een MEET & TREAT behandeling, zodat wij kennis kunnen maken met jouw huid en jij kennis kunt maken met ons. Deze behandeling is inclusief 45 min. behandeling, reset skincare box, een 24h creme en advies. Boek een MEET & TREAT behandeling!

Afspraak maken

Maak nu een afspraak