Ontspanningsmassage

Massage is een manier om uw lichaam en geest te laten ontspannen en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Het heeft een weldadige, verfrissende uitwerking op het lichaam, zowel fysiek als psychisch. Het stimuleert de bloedsomloop, de doorbloeding van uw spierweefsel en zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. Daarnaast heeft massage een regulerende werking op het zenuwstelsel, de hormoonhuishouding en de bloeddruk.

De ontspanningsmassage is in tegenstelling tot een sportmassage een rustige, zachte massage, waarbij vooral de rug, nek en schouders worden behandeld.

Ontspanningsmassage is voor iedereen. Het kan een moment zijn van even aandacht voor uw zelf, aandacht voor uw lichaam, een stuk ontspanning voor lichaam en geest.

 

Hotstonemassage

Hot stone massage is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft nadien veel energie. Na het leggen van de hot stone op het lichaam wordt u verder los gemasseerd met de warme stenen en olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiften. Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd.

Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast ondersteunt de hot stone massage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energie harmoniseert. Tenslotte is de hot stone massage geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen.

Afspraak maken

Maak nu een afspraak