404 Oeps…

Helaas, je gewenste pagina is niet gevonden. LS Beauty 21 helpt je graag verder met het vinden van de juiste informatie.

Behandelingen Over LS Beauty

 

LS Beauty 21 is een beautysalon waar je volkomen tot rust kan komen tijdens het ervaren van een heerlijke behandeling. Prachtig gelegen in het pand van Scheers Hair & Beauty in de bruisende Hoofdstraat van Hillegom.

Al geruime 10 jaar ben ik actief in de Beauty industrie en in het bezit van diverse diploma’s en certificaten van o.a. schoonheidsspecialiste, pedicure, wimperextensions, wimperlift en Gellac. Na dat ik ben afgestudeerd in 2010 heb ik bij verschillende bedrijven met veel plezier gewerkt en ervaring opgedaan zoals Xpresspa te Schiphol, Westcord Hotel te Amsterdam en Beauty by Monique te Haarlem.

Mijn missie is het bevorderen van een gezonde en ontspannen lifestyle. Door een sfeervolle uitstraling van de salon, heb je het gevoel dat je even in een andere wereld bent. Even weg van het dagelijkse gehaaste leven en dagelijkse sleur. Mensen zien opbloeien en écht iets voor iemand kunnen betekenen, lekker in je vel zitten, dat is het mooiste wat er is!

Tot snel

Liefs

Lillian