Maart actie: 20% korting op gezichtsbehandelingen

WE ZIJN VERHUISD!!Zoals jullie weten ben ik 1 februari 2024 verhuisd naar een nieuwe salonruimte in hetzelfde pand van Scheers hair and beauty. Nu ik dan ook helemaal gesetteld en enorm aan het genieten ben van mijn nieuwe plek, wil ik jullie kennis laten maken met deze ultieme beleving van jouw huid met de IK Skin gezichtsbehandelingen.EN DAAROM NU EEN SUPER LEUKE ACTIE……!!!! Je krijgt 20% KORTING DE GEHELE MAAND MAART OP ALLE GEZICHTSBEHANDELINGEN!!!!Wil jij jezelf helemaal in de watten leggen en werken aan een gebalanceerde en gezonde huid? Maak dan een afspraak voor een heerlijke, ontspannende IK Skin Huidverzorging behandeling en kom even in een hele andere wereldOfWil jij graag meer doen aan de huidverbetering? Pep jouw huid dan helemaal op met de IK Skin Huidverbetering behandelingen.

Liefs,

Lillian

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.