LS Beauty 21 gaat verhuizen

We zijn alweer een maand verder in 2024! De sombere januari maand is alweer bijna voorbij en dat betekend voor mij heel leuk nieuws………..!!

Want, zoals een aantal van jullie al weten gaat vanaf 1 Februari 2024 LS BEAUTY 21 VERHUIZEN!!

Maar ik ga niet ver, ik blijf in het mooie pand van Scheers hair and beauty, alleen ga ik naar een nieuwe Salonruimte toe. Gelukkig verandert er voor jou niet veel, de ingang van LS Beauty 21 is nog steeds bij Scheers hair and beauty, maar je loopt nu een deur eerder naar binnen.

Helaas hebben we ook wat minder leuk nieuws. Ik ben bezig met een opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste en daarom heb ik besloten om geen nieuwe klanten meer aan te nemen voor pedicure en wimperextensions. Dit betekent dan ook dat deze behandelingen niet meer terug te vinden zijn op mijn prijslijst en dat je hier geen afspraak meer voor kunt maken als je geen afspraak meer hebt staan. Als jij een afspraak hebt staan zullen deze gewoon doorgaan!

Liefs,

Lillian

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.