Winterspecial 2023: Radiant & renewing treatment

Na de zomerperiode is het tijd om je huid te verwennen met een herstellende en verjongende najaarsbehandeling. De zon kan schade aanrichten aan de huid, maar met onze speciaal samengestelde behandeling geef je de huid weer de boost die het verdient. En bovendien, nodig heeft.

Deze luxe najaarsbehandeling helpt jouw huid te herstellen en te revitaliseren na de zomerzon. De combinatie van de Pumpkin Peeling, de retinol en de Gua Sha massage zorgt voor een algehele verbetering van de huidtextuur, teint en jeugdige uitstraling. 

Pumpkin Peeling

De herfst is de perfecte periode voor de Pumpkin Peel. Deze peeling is rijk aan pompoenenzymen en Salicylzuur die de huid verweken, de doorbloeding bevordert en de huidtextuur verfijnen. Pompoen zit vol met antioxidanten en vitamines die de huid voeden en herstellen na blootstelling aan de zon. Dit helpt bij het egaliseren van de teint en het verminderen van ongelijkmatige pigmentatie. Wist je dat Pumpkin Peel ook een anti-bacteriële werking heeft? Dus perfect in te zetten bij acne.

Retinol

RETINOL Night Oil+ is de krachtpatser die de huid nodig heeft in de koudere periode. Deze fluweelzachte serumolie verricht wonderen in de nacht. Hij vermindert fijne lijntjes en rimpels, maakt de huid steviger, verfijnt de huidtextuur, helpt pigmentatie van zonschade te vervagen en maakt de huidteint gelijkmatiger.

Gua Sha massage

De Gua Sha massage geeft de huid een frisse, jongere uitstraling, stimuleert de bloedsomloop en het afvoeren van afvalstoffen. Het maakt de huid gladder en egaler en helpt puffiness (een opeenstapeling van vocht. Vindt vooral plaats rondom de ogen) in het gezicht te verdwijnen. Tegelijkertijd voelt het heerlijk ontspannen aan.   

60 minuten behandeling €89,-

 • Intake
 • welkomstritueel
 • SILK+ incl. RENEWING OIL+
 • ORGANIC GOMMAGE PEEL
 • huidanalyse (* OPTIONEEL wenkbrauwen harsen/epileren en/of verven )
 • PREBIOTIC SPRAY+
 • GLYCOLIC ACID+
 • Gua sha massage
 • DOUBLE MASK+ incl hoofd-huidmassage
 • PREBIOTIC SPRAY+
 • HYALURON+ en RETINOL+
 • 24H moisturizer
 • MINERAL SUN SPF30
 • glaasje gember of kurkuma shot
 • huidadvies op de behoefte van de huid.

 

70 minuten behandeling €105,-

 • Intake
 • welkomstritueel
 • SILK+ incl. RENEWING OIL+
 • ORGANIC GOMMAGE PEEL
 • huidanalyse (* OPTIONEEL wenkbrauwen harsen/epileren en/of verven ) 
 • PREBIOTIC SPRAY+
 • GLYCOLIC ACID+
 • Gua sha massage
 • PUMPKIN PEEL+
 • NEUTRALIZER+
 • DOUBLE MASK+ incl hoofd-huidmassage
 • PREBIOTIC SPRAY+
 • HYALURON+ en RETINOL+  24H moisturizer 
 • MINERAL SUN SPF30
 • glaasje gember of kurkuma shot
 • huidadvies op de behoefte van de huid.

Benieuwd? Boek deze gezichtsbehandeling nu voor de feestdagen! Vol.= vol.

Liefs,

Lillian

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.