R in de maand, start ook met je huidverbetering

Jouw huid verdiend extra aandacht in de gure herfst- en wintermaanden. Ik breng jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in onze producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft. Samen met jou brengen wij jouw huid in perfecte conditie en werken we naar doeltreffende en zichtbare huidverbetering! 

Ga jij ook voor een zichtbare verbeterde en jongere huid?

Check de gezichtsbehandelingen

 

Liefs,

Lillian

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.