IK Skin RELIFT+ en RECOVER+ hebben een nieuwe verpakking

De RELIFT+ en de RECOVER+ zijn vanaf heden verkrijgbaar in een vernieuwde verpakking:  een 50 ml Sugar Cane tube. Met deze vernieuwde milieuvriendelijke verpakking hebben we het gebruikscomfort aanzienlijk verbeterd.  Naast gebruikscomfort dragen we zo een steentje bij op het gebied van duurzaamheid. Zo resulteert het gebruik van een Sugar Cane tube in 30% CO2 reductie per Sugar Cane tube ten opzichte van een standaard plastic tube. Bovendien is een Sugar Cane tube 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar. In de RELIFT+ en RECOVER+ zijn geen vluchtige werkstoffen verwerkt. Hierdoor blijven de cremes, ook in tube, de 100% kwaliteit behouden tot de laatste druppel. De formulering en de prijs van de RELIFT+ en RECOVER+ zijn ongewijzigd gebleven en verkrijgbaar bij mij in de salon.

Liefs,

Lillian

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.