Breng jouw huid weer in balans

Verschillende factoren kunnen het evenwicht van je huid verstoren. Jouw huid voelt hierdoor droog, geïrriteerd, geprikkeld of gevoelig aan of onzuiverheden, acne of andere huidproblemen ontstaan.

Onze focus ligt op een gezonde huidflora en een gebalanceerd microbioom met pre- en probiotica en producten met de juiste pH-waarde. We resetten en herstellen de huid en verkrijgen én behouden hiermee zichtbare huidverbetering. IK Skin Perfection streeft met jou naar een gezonde en perfecte pH-waarde van de huid, die rond de 5,5 ligt. De pH-waarde in onze producten zijn daarop afgestemd, zodat de zuurgraad van de huid wordt hersteld en in balans komt en blijft.

We maken de huid gezond en tegelijkertijd kunnen we meerdere huidwensen en huidproblemen aanpakken, waardoor het doeltreffende, zichtbare huidresultaat met een persoonlijke, uitgebalanceerde skincare routine bereikt wordt.

Wil je meer weten? Laat het mij gerust weten!

 

Liefs,

Lillian

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.