Last van huidproblemen zoals eczeem, jeuk of schilfertjes?

Eczeem… Iedereen heeft er weleens van gehoord en veel mensen hebben er weleens last van (gehad). Maar wat is het nu eigenlijk? Waar komt het vandaan? En veel belangrijker, wat kun je ertegen doen?

Eczeem is een oppervlakkige huidaandoening en wordt met een mooi woord ook wel ‘dermatitis’ genoemd. Het is een irritatie en ontstekingsreactie van de huid die vaak gepaard gaat met een rode huid en jeukende huiduitslag. Eczeem voorkomen blijft lastig, maar met goede voeding en huidverzorging maak je de kans wel kleiner én kun je voorkomen dat het eczeem erger wordt.

Onze EXCM CREAM+ en EXCM SERUM+ zijn unieke producten op basis van huideigen en huididentieke ingrediënten. Met de EXCM+ producten bieden we een veilig en gezond alternatief voor de bestaande medicinale, hormonale zalven en medische producten met hydrocortison. Onze EXCM+ producten kunnen ook toegepast worden om het gebruik van hydrocortison of hormoonzalven te verminderen of af te bouwen.

Heb jij last van eczeem, jeuk of schilfertjes? Dan zijn onze Award-winning EXCM+ producten hét veilige en natuurlijke alternatief om jouw huidproblemen door eczeem te verzachten en verminderen!

Onze award-winning EXCM+ producten zijn een veilig en natuurlijk alternatief om je huidproblemen te verzachten en verminderen

Wil je meer weten? Laat het mij gerust weten!

 

Liefs,

Lillian

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.