LS Beauty 21 x IK Skin perfection

Toen ik begon met gezichtsbehandelingen was ik op zoek naar een merk dat echt bij mij paste. Ik wilde graag een merk wat groen is, een merk wat milieu vriendelijk is , een merk wat resultaat biedt en betaalbaar is. Ik ben nog steeds superblij met de keuze voor Ik Skin Perfection en mijn klanten ook. 

De producten van IK Skin Perfection hebben een groene formulering, bestaande uit groene cosmeceuticals en dus geen synthetische cosmeceuticals. De producten bestaan voor 90-100% uit natuurlijke, organische ingrediënten. Uiteraard werk ik uitsluitend met deze producten tijdens mijn behandelingen en zijn alle producten bij mij verkrijgbaar.

IK SKIN perfection biedt resultaat voor iedere huid, elke huid wilt een goede huidbarriere hebben waardoor alle werkstoffen die in de huid gaan 100% natuurlijk zijn en hun beste werking kunnen doen. Ph waardes op de perfecte balans kunnen krijgen, prachtige werkstoffen met peptide voor die perfecte lift. IK SKIN PERFECTION, hét merk, met huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem. We brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Samen met jou brengen wij de huid stap voor stap, in perfecte conditie en werken we naar doeltreffende huidverbetering.

EEN GEZONDE HUID VOOR IEDEREEN!

EEN GEZONDE HUIDBARIERRE!

GROENE COSMECEUTICAL!

PH WAARDE IN BALANS!

VEEL ANTI OXIDANTEN!

VERMINDERING OXIDATIEVE STRESS!

 Ik hoop jullie hiermee enorm enthousiast te hebben gemaakt!Ervaar deze prachtige behandeling samen met mij en ga het avontuur aan!

Benieuwd? Maak alvast een afspraak! Ik zie je snel!

Meer weten? Kijk eens op mijn pagina over de IK Skin gezichtsbehandelingen of neem contact met mij op!

Liefs,

Lillian

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.