Stralend het nieuwe jaar in: investeer in je huid!

Het nieuwe jaar komt steeds dichterbij. Goede voornemens horen daar natuurlijk bij, heb jij ze al gemaakt? Wat dacht je van een stukje self-care? IK Skin – het bekende merk met liefde, respect en bescherming voor de huid én de natuur – maakt het je op dat gebied heel makkelijk. Ik breng jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in onze producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft. Samen met jou brengen wij jouw huid in perfecte conditie en werken we naar doeltreffende en zichtbare huidverbetering! 

Ga jij ook voor een zichtbare verbeterde en jongere huid in 2023? Maak alvast een afspraak! Ik zie je snel!

Meer weten? Kijk eens op mijn pagina over de IK Skin gezichtsbehandelingen of neem contact met mij op!

Liefs,

Lillian

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.