NIEUW! Powder brow intake

Met de powder brow intake weet je het zeker!

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht. Hierdoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

Het resultaat is semi permanent. En dat kan spannend zijn. Want hoe komt het er precies bij jou uit te zien? Om je daar bij te helpen kun je nu bij mij een powder brow intake boeken. Voor 31 euro gaan wij aan de slag om jou de mooiste wenkbrauwen te geven! Samen met jou kijken we tijdens de intake hoe jouw wenkbrauwen uitkomen te zien. Ben je zeker van het resultaat? Dan is het uiteraard mogelijk om de powder brows behandeling te boeken. 

Powder brows bij LS Beauty 21

Liefs,

Lillian

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.