Hillegomse beautysalon LS Beauty 21 bestaat in mei 1 jaar

LS Beauty 21 - Lillian

1 mei, Hillegom – LS Beauty 21 viert 1 mei haar eenjarig jubileum. Met meer dan 10 jaar ervaring maakte eigenaresse Lillian Steffens een jaar eerder de overstap naar een eigen salon. Nu is ze helemaal thuis in het pand van Scheers Hair and Beauty in de bruisende Hoofdstraat. “Klanten weten mij goed te vinden en het is fantastisch dat ik écht iets voor iemand kan betekenen. Lekker in je vel zitten, dat is het mooiste wat er is en daar draag ik graag aan bij”, vertelt Lillian trots.

Nieuwe expertise

Je kunt bij LS Beauty 21 terecht voor diverse behandelingen zoals, gezichtsbehandelingen, pedicure, manicure, massages, wimperextensions, wimperlift, harsen en wenkbrauwen. “Ik vind het belangrijk om te werken met eerlijke producten die bij mijn behandelingen passen. De producten die ik gebruik zijn in harmonie met de natuur, werken huidverbeterend en kunnen diverse huidproblemen effectief aanpakken. Alle formules zijn vrij van irriterende stoffen, waaronder parfum en parabenen”.

Afgelopen maanden heeft Lillian haar behandelingen uitgebreid met het zetten van powder brows. Powder brows zijn permanente make up wenkbrauwen, welke door middel van een speciale techniek op de huid worden aangebracht. Het effect van deze behandeling is dat de subtiele wijze van pigmenteren voor natuurlijke, perfecte wenkbrauwen zorgt. “Het is geweldig om te zien hoe enthousiast klanten zijn, je ziet ze echt opbloeien”. 

Wie jarig is trakteert

LS Beauty 21 viert haar eenjarig jubileum met diverse acties. Speciaal voor deze feestmaand boek je nu een powder brows behandeling van 299 euro voor maar 199 euro! 

Iedereen die een behandeling in mei boekt, doet automatisch mee met de winactie, die bestaat uit 3 prijzen*. De 3e prijs is een tegoedbon voor het epileren en verven van wenkbrauwen t.w.v. 20 euro, de 2e prijs is een tegoedbon voor een pedicure t.w.v. 33 euro en de hoofdprijs is een verrassingsbehandeling incl. product t.w.v. 140,95 euro. 

* Check de actievoorwaarden

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.