Hoe ziet de ultieme Daily Skincare routine eruit voor een doeltreffend huidresultaat?

Een goede skincare routine vereist aandacht. Je hebt een aantal goede huidverbeterende producten in huis, maar welke stappen moet je zetten voor het maximale resultaat? Wat is de optimale volgorde in skincare? Hoe zorg je nu voor die doeltreffende huidverbetering? Lees er alles over in deze blog.

SKINCARE ROUTINE IN DE OCHTEND

Je kunt nog zoveel goede producten in je badkamerkastje hebben staan, wanneer je ze niet in de goede volgorde gebruikt, wordt het lastig om jouw huidwens of huidprobleem op de juiste manier aan te pakken. Geen enkele huid heeft alle producten tegelijk nodig. Wij geven je graag tips voor jouw optimale stappenplan! Alleen zo zorg je voor doeltreffend huidresultaat.

 

TIP! Weet je het toch even niet meer? Dit is de gouden regel: werk van dunne naar dikke substantie. Je brengt dus nooit een dun serum over een smeuïge dagcrème aan. De enige uitzondering is gezichtsolie.

 

Reinigen: Verwijder overtollige olie of vuil op de huid en restjes van producten uit je nachtroutine. De SILK+ is een zachte, zeer milde reinigingsmelk, lotion en oog make-up remover in één, lekker efficiënt!

2. Scrubben:Je verwijdert hiermee dode huidcellen, verbetert je huidtextuur en -kleur. SCRUB+ heeft zelfs een 3 in 1 formule: een lysing, peeling en scrub in één! Alle hoogwaardige werkstoffen worden nu maximaal door de huid opgenomen. Scrubben doe je niet iedere dag maar ongeveer twee keer per week, afhankelijk van je huidconditie.

3. Serum: Dit is een hele belangrijke stap in je dagelijkse routine. Een serum bevat een hoge concentratie werkzame ingrediënten en zit bomvol vitaminen, antioxidanten en pakt doelgericht jouw huidwens aan. Door het gebruik van een serum zullen ook andere huidverzorgingsproducten de huid makkelijker stimuleren tot het gewenste resultaat. 

4. Fruitzuren: Een fruitzuur, oftewel een acid, is een 100% effectieve manier om de huid een frisse en gladde uitstraling te geven. Je kunt een fruitzuur als GLYCOL ACID+ inzetten als serum, maar ook mengen met je favoriete serum.

5. Oogcrème: Fijne lijntjes rond je ogen pak je aan met een goede oogcrème. De huid rond je ogen kan namelijk geen olie produceren en hydrateert zichzelf dus niet zoals de rest van je gezicht. EYE+ is een luchtige hydraterende oogcrème, geschikt voor ieder huidtype.

6. 24H crème: Geeft je gezicht de hydratatie, kalmering, bescherming etc. wat het nodig heeft. Voor iedere huidwens of huidprobleem is er een effectieve 24H crème.

7. Gezichtsolie: Een huidolie zorgt voor maximaal huidcomfort. Het voedt, beschermt en herstelt de huid.

8. Zonbescherming: Deze stap mag ook nooit ontbreken in je skincare routine, ook niet in de herfst of winter! Uv-straling is er namelijk altijd. Wist je dat 80% van huidveroudering komt door de zon? Een goede zonbescherming is daarom essentieel in je routine. 9. De MINERAL SPF 30+ is een minerale zonbescherming voor het gezicht. Deze luchtige fluïde is rijk aan natuurlijke antioxidanten. Voelt niet plakkerig, smeert fijn uit en laat geen wittewaas achter.

SKINCARE ROUTINE ’S AVONDS

Veel stappen zijn ’s avonds hetzelfde als ’s morgens. Maar toch zijn er een paar verschillen. We leggen het je graag uit!

VERSCHIL SKINCARE ROUTINE ’S OCHTENDS EN ‘S AVONDS

Zowel ’s ochtends als ’s avonds heb je een gezichtsverzorging routine, met bijvoorbeeld een 24H crème, een reiniger, serum, oogcrème of gezichtsmasker. Het verschilt per moment van de dag welke producten je gebruikt. Zo geef je in de ochtend je huid een oppepper, terwijl je in de avond juist producten kiest die de huid intensief voeden tijdens de nachtelijke uren. Ook kun je met het gebruik van een ander serum ’s ochtends en ’s avonds meerdere huidwensen of huidproblemen tegelijk aanpakken.

1. Reinigen: Het is belangrijk om ‘s avonds je huid dubbel te reinigen. Zo weet je zeker dat het vuil van overdag en je make-up goed verwijderd is.

2. Dieptereiniging

3. Fruitzuren

4. Oogcrème

5. Serum

6. 24H Crème: In de avond kun je kiezen voor een dikkere crème om je huid intensief te voeden. 7. Masker:Wanneer jij gaat slapen, gaat je huid aan het werk. Het heerlijke DOUBLE+ 2 in 1 crème masker hydrateert de huid flink en versterkt de barrièrewerking. Jouw huid voelt ’s ochtends heel comfortabel aan! 8. Gezichtsolie: Meng je een van de huidoliën met het DOUBLE+ gezichtsmasker voor maximale voeding, hydratatie en huidcomfort!

DO’S EN DON’TS BIJ HET COMBINEREN VAN PRODUCTEN

  • Gebruik eerst de producten op waterbasis en daarna pas op oliebasis. Zo kunnen de actieve ingrediënten goed in je huid doordringen.
  • Vraag om goed productadvies wanneer je aan de slag gaan met hoge concentraties actieve ingrediënten: een serum boven op je gezichtsolie droogt je huid bijvoorbeeld uit.

Wil je meer weten? Laat het mij gerust weten!

Liefs,

Lillian

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.