De krachtpatser voor de huid: fruitzuren

DE KRACHTPATSER VOOR DE HUID: FRUITZUREN! 

Ken jij het geheim van een ultiem gladde en stralende huid? Maak kennis met de fruitzuren van IK Skin Perfection! De Acid Infusions (fruitzuren) van IK Skin Perfection zijn natuurlijke, organische zuren en hebben een diepe reinigende, intensieve werking op de huid. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. De Acid Infusions maken jouw huid iets dunner, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt! De twee meest onderzochte peelingen zijn glycolzuur en salicylzuur. Beide fruitzuren werken diep en daadkrachtig.

GLYCOL ACID+ geeft de huid een gladde en frisse uitstraling en is perfect in te zetten voor de zonbeschadigde, onzuivere, rijpere en grauwe huid. Glycolzuur is afkomstig van suikerriet, dringt wat dieper in de huid door en exfolieert de opperhuidcellen. Het is vooral geschikt voor de verouderde of droge huid die niet gevoelig is.

SALICYL ACID+ heeft een diepreinigende werking, dringt diep door in de poriën en lost daar opgehoopt talg op. Salicylzuur is afkomstig van de schors van de wilg en lost vet en talg op en dringt dieper door in de poriën. Salicyl is goed in te zetten voor de vette huid die neigt naar puistjes of acne, ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Gebruik de fruitzuren elke dag onder een 24H Cream. Glycol- en Salicylzuur kan ervoor zorgen dat de huid gevoeliger wordt door de zon, ook in deze koude wintermaanden. Bescherm daarom het gezicht goed tegen de zon met de SUN SPF 50+. Dat is natuurlijk altijd belangrijk! Bij LS Beauty 21 zijn GLYCOLIC ACID+ en de SALICYL ACID+ natuurlijk verkrijgbaar!
 

Bij LS Beauty 21 wordt de GLYCOLIC ACID+ of de SALICYL ACID+ aangebracht tijdens de IK gezichtsbehandelingen

Wil je meer weten? Laat het mij gerust weten!

Liefs,

Lillian

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.