De RESET SKINCARE BOX hét perfecte Sinterklaas cadeau

🎁HET HEERLIJKE AVONDJE IS BIJNA!🎁

Over een paar weken is het alweer sinterklaasavond. Deze feestavond staat in het teken van gezelligheid, schoen zetten, cadeautjes, gedichten, snoepgoed en chocoladeletters. Niet alleen kinderen zijn gek op dit feest, iedereen vind het leuk om cadeautjes te krijgen!

Wil jij een mooi cadeau geven tijdens deze feestavond aan een familielid, vriend(in), je geliefde of gewoon aan jezelf? Dan is de RESET SKINCARE BOX hét perfecte cadeau! In deze beauty giftbox zitten skincare producten die jouw huid weer nodig heeft om (weer) te stralen! Combineer de RESET SKINCARR BOX met een bijpassende 24h creme en jouw daily skincare routine is helemaal compleet.

In de RESET SKINCARE BOX vind je de SILK+ (gezichtsreiniging), SCRUB+ (dieptereiniging), HYALURON+ (serum) en de DOUBLE+ (crememasker en nachtmasker)

Bij LS Beauty 21 is de deze prachtige giftbox te verkrijgen voor €50,-. Geniet van het heerlijke avondje!

 

Liefs,

Lillian

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.