Een stralende winterhuid met het HYALURON+ serum

🍂 STRALEND MET HET HYALURON+ HYDRATEREND SERUM

De dagen worden weer kouder, tijd om je huid goed voor te bereiden op de winter!
We zitten weer meer binnen, de temperatuur daalt en de verwarming gaat weer aan. Deze factoren zorgen dat vocht in je huid sneller wordt onttrokken en talgkliertjes minder actief worden. Talg is niet alleen een boosdoener voor onzuiverheden, het zorgt er ook voor dat de huid vochtig en soepel blijft. Minder talg betekent dus dat de huid minder goed is beschermd.
 
Je huid goed hydrateren is het belangrijkste in de winter! HYALURON+ hydraterend serum is wat jouw huid nodig heeft voor een optimale hydratatie. Het HYALURON+ serum brengt de vochtbalans van je huid weer op peil en gaat tekenen van uitdroging en fijne lijntjes tegen. Het serum geeft een liftend effect en accentueert de gezichts- en oogcontouren.
 
Een key ingrediënt van het HYALURON+ serum is Pentavitin, dat zorgt voor een diepe hydratering voor de behandeling van een (zeer) droge of jeukende huid. Breng het HYALURON+ serum iedere ochtend en avond aan op een goed gereinigde huid, breng daarna je 24H crème pas aan.
 

Bij LS Beauty 21 is het HYALURON+ serum verkrijgbaar! Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen!

Wil je meer weten? Laat het mij gerust weten!

Liefs,

Lillian

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.