NIEUW! bij LS Beauty 21: gezichtsbehandelingen

We gaan beginnen met de schoonheidsbehandelingen!!!Ik heb een pracht merk gevonden wat helemaal bij me past, IK SKIN PERFECTION. Ik wilde graag een merk wat groen is, een merk wat milieu vriendelijk is , een merk wat resultaat biedt en betaalbaar is en hier kan ik mij helemaal in vinden. En natuurlijk hoop ik dat ik jullie met deze toevoeging aan LS beauty 21 tot een hoger niveau kan brengen.IK SKIN PERFECTION heeft samen met mij een visie VOOR IEDEREEN EEN GEZONDE HUID! Nou is dat niet wat iedereen wilt, De behandelingen zijn gericht op 1 grote ontspanning, met welkomstrituelen,  massages, etc. Één grote beleving die je aangaat voor je lichaam en huid. Zeker in deze tijden hebben we iets meer aandacht nodig voor onszelf, deze kleine beetjes helpen ons weer om heerlijk in ons vel te zitten, te relaxen en te ontspannen.  Maar zeker om de huid gezond te maken.IK SKIN perfection is een cosmeceutical, een merk dat tot aan het uiterste gaat! Resultaat bied voor iedere huid, elke huid wilt een goede huidbarriere hebben waardoor alle werkstoffen die in de huid gaan 100% natuurlijk zijn en hun beste werking kunnen doen. Ph waardes op de perfecte balans kunnen krijgen, prachtige werkstoffen met peptide voor die perfecte lift. IK SKIN PERFECTION, hét merk, met huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem. We brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Samen met jou brengen wij de huid stap voor stap, in perfecte conditie en werken we naar doeltreffende huidverbetering.

EEN GEZONDE HUID VOOR IEDEREEN!
 
EEN GEZONDE HUIDBARIERRE!
 
GROENE COSMECEUTICAL!
 
PH WAARDE IN BALANS!
 
VEEL ANTI OXIDANTEN!
 
VERMINDERING OXIDATIEVE STRESS!

 Ik hoop jullie hiermee enorm enthousiast te hebben gemaakt!Ervaar deze prachtige behandeling samen met mij en ga het avontuur aan!

 

IK BASIS 60 min €65Welkomstritueel, reinigen, dieptereiniging, epileren, korte massage, double+ Mask, serum, dag verzorging.IK COMPLETE 75 minuten €80Welkomstritueel, reinigen, dieptereiniging, epileren, 20 min massage, Bamboo detox Mask, serum, dag verzorging.IK DELUXE 90 minuten €95Welkomstritueel, reinigen, dieptereiniging, epileren, 20 min massage + hoofd- en oor massage, Bamboo detox Mask, Handmassage, serum, dag verzorging.IK &BINDWEEFSEL 70 min €85Welkomstritueel, reinigen, dieptereiniging, epileren, 20 min bindweefselmassage, Double+ mask,  serum, dag verzorging.IK &BINDWEEFSEL KORT 40 minuten €50Welkomstritueel, reinigen, 20 min bindweefselmassage, serum, dag verzorging.

Ervaar de beleving voor jou huid bij LS Beauty 21

Heb jij na het lezen ook zin om je huid te laten verzorgen? Bekijk hieronder de prijzen en maak een afspraak. Wil je meer weten? Laat het mij vooral weten door te bellen of te mailen.

Tot volgende maand met weer een super leuke blog met tips!

 

Liefs,

Lillian

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.