Kleur van de maand november: chique red

Chique red is de kleur voor jouw nagels in November!

Elke maand deel ik de kleur van de maand, zodat jij jouw nagels kunt laten verzorgen in de perfecte kleur. 

November is de maand voor Chique red! Chique red is een zwart rode gellak waarmee je prachtig gelakte nagels creëert. Deze kleur is mooi te combineren met andere kleuren. En staat, zoals de naam het al zegt, chique! 

Lillian’s tip en echte MUSTHAVE: Botanic Care

We voelen het weer allemaal! De winter begint, droge handen, voeten, armen , benen, het hele lichaam zoekt voeding!We hebben het perfecte product om dit op te lossen, een heerlijke zo gave must have die iedereen wilt hebben in ze badkamer BOTANIC CARE, dit is een hydraterende hand, voet- en body lotion in één en staat bekend om zijn herstellende, voedende en verzorgende werking. Deze lotion zit boordevol met plantaardige ingrediënten, zoals pure vitamine e, avocado-olie, en het ph-herstellende komkommerextract. Dé must have voor deze winter, absoluut verkrijgbaar bij LS Beauty 21.En weet je….. hij staat bij mij zeker in mijn badkamer als een beautiful winter musthave, afmakend, zo mooi natuurlijk en zacht product!Prijs €30,- 200 ml

 

Bij LS Beauty 21 zijn nu de Botanic care verzorgingsproducten verkrijgbaar!

Heb jij na het lezen ook zin om je te laten verzorgen? Bekijk hieronder de prijzen en maak een afspraak. Wil je meer weten? Laat het mij vooral weten door te bellen of te mailen.

Tot volgende maand met weer een super leuke blog met tips!

 

Liefs,

Lillian

Prijzen

Botanic Care 200 ml €30,-

Pedicure incl gratis nagels lakken €33,–

Pedicure incl PINK gellak €49,50

Manicure incl gratis nagels lakken €27,50

Manicure incl PINK gellak €49,50

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.