Kleur van de maand oktober: Lily lilac

Lily lilac is de kleur voor jouw nagels in Oktober!

Elke maand deel ik de kleur van de maand, zodat jij jouw nagels kunt laten verzorgen in de perfecte kleur. 

Oktober is de maand voor Lily lilac! Lily lilac is een prachtige lavendel kleurige lak. Deze kleur neigt naar lila, lichtblauw en licht grijs.

Lily lilac is oogverblindend bij elk huidtype. Daarom sla je nooit de plank mis met deze lila-blauw-grijze kleur en helemaal passend voor het begin van de herfst. Voor velen staat dit nu extra fantastisch, door het overhouden van een zomerkleurtje. De lila-blauw-grijze kleur past bij ieder outfit omdat deze kleur zelfs een beetje mee kleurt met welk outfit je ook draagt!

Lillian’s tip voor heerlijke zachte voeten

Helaas de zomer vakantie is alweer een tijdje voorbij! Heerlijk op vakantie geweest in het buitenland of in ons prachtige eigen Nederland gebleven. De hele zomer op slippertjes gelopen, bloten voeten in de tuin of op het strand. In ieder geval je voeten hebben behoorlijk wat te voorduren gehad.

En wat is er dan heerlijker om die dode huidcellagen eraf te scrubben!

Door lekker 1 x in de week de voetjes te ontdoen van droogheid gebruik je een grove scrub (neem zeker ook heerlijk het hele lichaam mee).

 

Bij LS Beauty 21 zijn nu de LYCON scrubs verkrijgbaar van 100gram!

Deze luxe, olievrije scrubs zijn ontwikkeld op basis van suikerkristallen en vitamine E. Ze bevatten tevens verzorgende werkstoffen uit natuurlijke fruitextracten en botanische ingrediënten. Er is hierbij keuze uit 6 verschillende soorten heerlijk geuren. Deze zachte, effectieve scrubs voeden de huiden ontdoen haar van dode huidcellen, zonder olielaagje of korrelige restjes achter te laten die de poriën kunnen verstoppen.

Breng de scrub aan met de handen en meng dit met een heel klein beetje water zodat deze heerlijk hanteerbaar wordt, spoel hierna af met water en je voeten (lichaam) voelen super zacht aan!

En.. weetje ??

De scrub wordt ook gebruikt in de pedicure behandeling!!

Heb jij na het lezen ook zin om je voeten te laten verzorgen? Bekijk hieronder de prijzen en maak een afspraak. Wil je meer weten? Laat het mij vooral weten door te bellen of te mailen.

Tot volgende maand met weer een super leuke blog met tips!

 

Liefs,

Lillian

Prijzen

Lycon scrub 100gr €11,-

Pedicure incl gratis nagels lakken €30 –

Pedicure incl PINK gellak €45,-

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.