Kleur van de maand september: Cheerfull Red

Cheerful Red is de kleur voor jouw nagels in september

Elke maand deel ik de kleur van de maand, zodat jij jouw nagels kunt laten verzorgen in de perfecte kleur. 

September is de maand voor cheerfull red! Cheerful red is een felrode lak met een crème finish. Dit is een naar oranje neigend rood.

Cheerfull red is oogverblindend bij elk huidtype. Daarom sla je nooit de plank mis met deze oranje-rode kleur en helemaal passend voor de nazomer. Voor velen staat dit nu extra fantastisch, door het overhouden van een zomerkleurtje. De oranje-rode kleur springt er echt uit! 

Lillian’s tip voor verzorgende nagels

Je hebt al een tijdje een Gellak op de handnagels, om de 2 á 3 weken weer een andere prachtige kleur, altijd nette nagelriemen en mooi gevijlde nagels. Maar na een tijdje wil je graag de nagels toch even wat rust geven! Hier ‘DE’ tip om te zorgen dat je nagels niet gaan splijten of afbreken tijdens je break van Gellak;

Zorg dat je Gellak altijd laat verwijderen bij je nagelstylist, dit wordt er met folies afgeweekt zodat de nagelplaat niet beschadigd, ga je zelf aan de slag heb je meestal kans dat je de opperlaag van de nagelplaat verwijdert en hierdoor worden je nagels dun, breken af en splijten de nagels snel.

De Gellak laten verwijderen is het beste in combinatie met een manicure, hierdoor zijn je nagels altijd weer mooi naar wens gevijld en de nagelriemen weer goed verzorgd zodat de nagels er weer pico bello uit zien.

En nu komt het…… Nagelverharder!!

De oplossing voor gezonde, lange en vooral sterke nagels

Een nagelverharder zijn er in verschillende soorten, transparant of met een leuk kleurtje.

De nagelverharder gebruik je in kuurverband, zo ziet het eruit;

  • Dag 1 Breng 2 dunne laagjes nagelverharder aan.
  • Dag 3 Breng 1 dun laagje aan over de vorige 2 laagjes (Je haalt dus niet de vorige lagen er vanaf).
  • Dag 5 Breng nog 1 dun laagje aan over de vorige lagen.
  • Dag 7 Verwijderen alle lagen nagelverharder en breng weer 2 dunne laagjes nagelverharder aan.

Herhaal dit voor 3 weken en je bent weer helemaal klaar voor een nieuwe mooie prachtige set Gellak!

Heb jij na het lezen ook zin om je nagels te laten verzorgen? Bekijk hieronder de prijzen en maak een afspraak. Wil je meer weten? Laat het mij vooral weten door te bellen of te mailen.

Tot volgende maand met weer een super leuke blog met tips!

 

Liefs,

Lillian

 

Prijzen

Essie nagelverharder €13,-
 
PINK Gellac incl manicure €30,-
 
PINK Gellac verwijderen €15,-
 
PINK Gellac verwijderen incl manicure €40,- (heb je de PINK Gellac bij LS beauty 21 laten zetten dan betaal je alleen de manicure van €25,-)
 
PINK Gellac verwijderen incl nieuwe set PINK Gellac €45,- (heb je de PINK Gellac bij LS beauty 21 laten zetten dan betaal je alleen de nieuwe set van €30,-)

Afspraak maken?

E-mail

Info@lsbeauty21.nl

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.