Binnenkort start LS Beauty 21 met bloggen!

Yes! Vanaf september de eerste blog online!

1 mei 2021 ben ik begonnen met LS Beauty 21 en wat ben ik trots! Nooit had ik durven dromen, dat ik al zoveel lieve en leuke klanten heb mogen ontmoeten. En wat is Hillegom een leuk dorp, ik ben helemaal op mijn plek!
 
Op mijn socials had ik al aangegeven dat LS Beauty 21 begint met een aantal nieuwe dingen, waarover ik jullie op de hoogte zou houden.
 
En nu kan ik er al een verklappen….
Ik ga bloggen!!!!!
 
Vanaf september zal mijn eerste blog online komen, waarbij ik in verschillende reeksen van onderwerpen diverse tips en tricks met jullie zal delen. Ook ga ik jullie meer vertellen over de behandelingen bij LS Beauty 21. Waar ik nog meer over ga vertellen? Houd de website vanaf september in de gaten!
 

Liefs,

Lillian

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookies op de website van LS Beauty 21

LS Beauty 21 gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Voor meer informatie klik op de button.